NEORETIN DC LIGHTENING PEEL 6 X 1 ml

Brend: CANTABRIA LABS Šifra proizvoda: C011337

Piling za kožu sklonu hiperpigmentaciji Inovativni sustav za kućni piling koji pojačava djelovanje ostalih sredstava za depigmentaciju. Proizvod je koncentriran u jastučićima sa sastojcima koji provode intenzivan piling i posvjetljivanje kože. Koristi se samostalno ili u kombinaciji s protokolom za posvjetljivanje kože ili postupcima za poboljšanje rezultata. Njegovi kemijski i enzimski aktivni sastojci potiču obnavljanje kože za 20 minuta. RetinSphere® tehnologija potiče obnavljanje epiderme i pojačava učinak aktivnih sastojaka. Njegova nekomedogena koncentrirana formula nalazi se u jastučićima od čistih vlakana koji minimiziraju alergijske reakcije i tijekom nanošenja ne oslobađaju vlakna. Blago hrapava površina jastučića pogoduje mehaničkom pilingu tijekom masaže. Nekomedogen. Testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Sastav
+

RetinSphere tehnologija (nova generacija retinoida), glikolna kiselina, limunska kiselina, salicilna kiselina, kojična kiselina, elagična kiselina, vitamin B3, stabilizirani vitamin C, McZyme-C kompleks

Način upotrebe
+

Jedanput tjedno navečer ili prema uputi dermatologa, jastučićima s pilingom nježno masirati lice kružnim pokretima 1 minutu kako bi pomogli odstraniti mrtve stanice kože i upijanje aktivnih sastojaka u kožu. Ostaviti preko noći i tek ujutro isprati toplom vodom.

Cijena: 21,70 

Proizvod nije dostupan.