BIONIKE PROXERA PSOMED 20 KREMA 200 ml

Brend: BIONIKE Šifra proizvoda: C020431

Medicinski proizvod u obliku kreme koristi se za tretman i prevenciju kronične kseroze i kožnih hiperkeratoza. Urea u koncentraciji 20% i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, dolazi do kože gdje djeluje kao sastojak za površinsku eksfolijaciju, ali ima i važan učinak na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka. Svakodnevna primjena smanjit će hiperkeratoze, umanjiti eritem i svrbež te poboljšati opće stanje kože uz smanjenje simptoma. Krema je idealna za održavanje kože u dobrom stanju, ali i kao dopuna propisanoj farmakološkoj terapiji. Izvrsna biokompatibilnost proizvoda čini ga pogodnim za dugotrajnu primjenu i sve dobne skupine pacijenata.

Sastav
+

urea 20%, gluconolattone, acido lattico, palmitoil prolina sale sodico, emulsionanti, agenti gelificanti, stabilizzanti, acqua demineralizzata q.b. a 100.

Način upotrebe
+

Nanijeti kremu 1 do 2 puta na dan, na prethodno očišćenu kožu i nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio.

Cijena: 18,48