FILLERINA 12HA DENSIFYING-FILLER INTENZIVNI TRETMAN STUPANJ 5

Brend: FILLERINA TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra proizvoda: C022122

Neinvazivni 14 – dnevni filer tretman za kućnu upotrebu koji omogućava da velike količine hijaluronske kiseline brzo prodiru duboko u kožu, bez injekcija i boli.
Učinak popunjavanja i zaglađivanja bora zahvaljujući 12 različitih molekula hijaluronske kiseline s različitim molekularnim masama prodiru u duboke slojeve kože.
Učinak povećanja volumena na području jagodica i usana i obnavljanje elastičnosti kože zahvaljujući 3 molekule kolagena i 2 molekule elastina različitih molekularnih masa.
• popunjava i zaglađuje bore
• obnavlja elastičnost i svježinu kože
• povećava volumen jagodica i usana
• za prirodne konture lica

Sastav
+

Hyaluronic Acid, Collagen, Elastin, Matrifull, Acetyl Hexapeptide-37

Način upotrebe
+

Fillerina 12HA intenzivni tretman treba koristiti svaki dan 14 dana, ujutro ili navečer, ovisno o individualnim potrebama i navikama, a tretman se nanosi na čistu kožu, bez sebuma i nečistoća.

Kako bi se olakšalo djelovanje proizvoda, preporučuje se prije nanošenja Fillerina 12 HA gela popiti dvije čaše vode. U pakovanju se nalazi:
• bočica br.1 koja sadrži 14 doza (2 ml svaka) dermokozmetičkog Densifying-Filler gela
• bočica br.2 koja sadrži 14 doza (2 ml svaka) hranjivog filma
• 2 precizna aplikatora
Nanošenje se vrši pomoću posebnog aplikatora, koji omogućuje izvlačenje dvije odvojene količine proizvoda od 1 ml (što čini ukupno 2 ml po primjeni) i točno otpuštanje na željena područja.
Nanesite 2 ml Densifying-Filler gela – bočica br. 1 na bore, na najviše izražen mikroreljef i na područja koja zahtijevaju posebnu popunjenost kao što su usne i jagodice.
Densifying-Filler gel treba ostaviti da djeluje 10 minuta kako bi djelatne tvari “ispunile” područja na koja su primijenjene.
Dlanom ili prstima utapkajte preostali, već nanesen, proizvod kako biste dovršili postupak. Nemojte izvoditi kružne masaže ili pokrete kako biste izbjegli moguće stvaranje površinskih ostataka. Svaki osjećaj napetosti na koži posljedica je djelovanja proizvoda.
Izvucite 1 – 2 ml hranjivog filma – bočica br.2 i nanesite ga po licu i vratu. Hranjivi film jamči dovoljnu količinu hidrirajućih i hranjivih tvari i omogućuje da se primjena filera dovrši uz maksimalnu ugodu za kožu lica i vrata. Samo za vanjsku primjenu.

Nakon prvih 14 dana možete nastaviti sa svakodnevnom primjenom Fillerina 12HA dnevnih tretmana kako bi što duže održali postignuti rezultat.

Cijena: 163,62  (1.232,79 kn)

Proizvod nije dostupan.