HELIOCARE 360 MINERAL FLUID SPF50 50 ml

Brend: HELIOCARE Šifra proizvoda: C022958

Fluidna zaštita s mineralnim filterima za osjetljivu kožu Heliocare 360° mineral je vrlo visoka foto-zaštita s jedinstvenim 100% mineralnim filterima. Ima tekuću teksturu i mat završni efekt, ne ostavlja bijeli trag. Njegova izvrsna formula zajedno s njegovom teksturom u kombinaciji s filterima maksimalno povećava učinkovitost foto-imuno zaštite protiv UVB, UVA, vidljivog i infracrvenog zračenja. Antioksidacijski kompleks s Fernblock obogaćen zelenim čajem i vitaminima C i E, pojačava djelovanje foto-protektora. Ultra laka primjena, brzo se upija. Dermatološki testiran na osjetljivoj i netolerantoj koži. Nekomedogen. Vodootporan. Mat završni efekt.

Sastav
+

Fernblock , Bioshield sustav (zaštita od vidljivog i infracrvenog svjetla), zeleni čaj, vitamini C i E, Roxisomes, sredstvo za matiranje, 100% mineralni filtri

Način upotrebe
+

Samo za vanjsku upotrebu. Protresti prije upotrebe. Nanijeti na kožu ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Izbjegavati direktan kontakt s očima.

Cijena: 34,48 

Proizvod nije dostupan.