HELIOCARE 360 PEDIATRICS MINERAL SPF 50 50 ml

Brend: HELIOCARE Šifra proizvoda: C022341

Zaštita od sunca za lice i tijelo djece s osjetljivom ili atopijskom kožom Heliocare 360 Pediatrics Mineral SPF50 pruža zaštitu od sunca za bebe i djecu s atopijskom ili osjetljivom kožom. Ekskluzivna formula kombinira Fernblock tehnologiju s drugim aktivnim tvarima kako bi se zajamčila snažna foto-zaštitu od UVA, UVB, infracrvenih zraka i vidljive svjetlosti sa 100% mineralnim filterima. Izrazito lagana, nekomedogena formula uključuje specifične aktivne sastojke za njegu i hidrataciju kože čak i najmlađe djece, neutralizira i popravlja oštećenja uzrokovana suncem. Ne ostavlja bijeli trag na koži. Testirano pod pedijatrijskom, dermatološkom i oftalmološkom kontrolom na djeci od 3 mjeseca starosti. Vodootporan i otporan na pijesak, ne iritira oči.

Sastav
+

Fernblock, 100% mineralni filteri, kompleks Genoprotect® – sprječava oštećenje stanica, Physavie, OTZ 10, biomimetički melanin, Vitamin B3 (štiti i jača kožnu barijeru)

Način upotrebe
+

Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe. Nanesite proizvod na lice i tijelo ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponovite više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Izbjegavajte dugotrajno izlaganje suncu i nemojte izlagati bebe i malu djecu izravnom suncu.

Cijena: 32,53 

Proizvod nije dostupan.