HELIOCARE 360 PEDIATRICS TRANSPARENT SPREJ SPF50 200 ml

Brend: HELIOCARE Šifra proizvoda: C022957

Zaštita od sunca za tijelo Heliocare 360º Transparent spray pruža zaštitu od širokog spektra sunčeve svjetlosti (UVB, UVA, HEVL i IR) u aerosolnom formatu koja se lako i učinkovito može nanijeti sa svakog položaja kako bi se olakšala zaštita osjetljive kože djece. Prozirna formulacija pruža visoku foto-zaštitu za osjetljivu dječju kožu, ostavljajući osvježavajući osjećaj. Njegova 360º formula kombinira ekskluzivnu Fernblock tehnologiju s drugim aktivnim tvarima za zajamčenu foto-zaštitu širokog spektra i intenzivnu anti-oksidacijsku i regenerirajuću djelatnost protiv oštećenja od sunca. Hipoalergenski proizvod za tijelo. Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom na osjetljivoj dječjoj koži. Proizvod je vodootporan i nanosi se izravno na suhu ili mokru kožu s izvrsnim prijanjanjem.

Sastav
+

Fernblock , kombinacija kemijskih filtera: UVB (SPF50 ) | UVA (PA , λc ≥ 370nm), Bioshield sustav (OTZ biomimetički melanin): HEVL | IRA zaštita, vitamini C i E, zeleni čaj, glikozilaze (enzimi za popravak DNA)

Način upotrebe
+

Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe. Nanesite proizvod na tijelo ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponovite više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja.

Cijena: 33,75 

Proizvod nije dostupan.