HELIOCARE 360 PIGMENT FLUID SPF50 50 ml

Brend: HELIOCARE Šifra proizvoda: C022339

Zaštita od sunca za sve tipove kože, za sprječavanje hiperpigmentacije Vrlo visoka foto-imuna zaštita koja sprječava i smanjuje pojavu hiperpigmentacija na način da djeluje na sve faze sinteze melanina uzrokovane UVB, UVA, vidljivom i infracrvenom svjetlošću. Fernblock i glikozilaze štite od oksidacije i vanjskih zagađenja, doprinoseći time smanjenju pojavljivanja tamnih mrlja i potičući oporavak kože. Kompleks niacinamida i elaginske kiseline zadužen je za posvjetljivanje kože i ujednačavanje tena. Ova kombinacija aktivnih tvari ukomponirana u izrazito laganu formulaciju može se koristiti kao podloga za svakodnevni make-up jer sadrži pigment boje kože koji ujednačava ten prikrivajući nedostatke. Hipoalergenski proizvod, neškodljiv za oči. Nekomedogen. Vodootporan. Dermatološki i oftalmološki testiran na osjetljivoj i netolerantnoj koži.

Sastav
+

optimalna i stabilna kombinacija filtera za sunce, Fernblock , TinosorbA2B i pigment željeznog oksida za pojačavanje zaštite od vidljive svjetlosti i UVA zračenja, sustav za uklanjanje pigmentacije (niacinamid i elagična kiselina), sustav protiv zagađenja iz okoline, pigment “nude” boje

Način upotrebe
+

Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe. Nanesite proizvod na lice ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja.

Cijena: 32,73