AVENE CICALFATE DRYING REPAIR LOSION 40 ml

Brend: AVENE Šifra proizvoda: C003760

Cicalfate losion za obnovu i sušenje primjenjuje se kod vlažnih dermatoza, iritacija kože, ali i vanjskih sluznica, kod dojenčadi, djece i odraslih (pukotine, ogrebotine, ekcemi, kod iritacije kože i osipa uključujući  pelenski osip te nakon manjih kirurških zahvata). Suši područja sklona maceracijama. Mikronizirani sukralfat, jedinstveni sastojak, brzo omogućava obnovu kože. Kombinacija bakrovog sulfata i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske proliferacije. Vrlo bogat Avène termalnom izvorskom vodom, umiruje oslabljenu kožu. Formulirano kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Nekomedogeno.

Sastav
+

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ZINC OXIDE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. SODIUM MAGNESIUM SILICATE. CHLORPHENESIN. COPPER SULFATE. HECTORITE. ZINC SULFATE.

Način upotrebe
+

Palcem odlomiti vršak aplikatora. Dobro protresti prije uporabe. Okrenuti aplikator jednu četvrtinu puta ulijevo da bi se bočica otvorila i udesno da bi se zatvorila. Očistiti područje i zatim nanijeti Cicalfate losion dva puta dnevno koristeći kompresu ili prskanjem direktno na  kožu. Cicalfate losion ne peče i ne boji odjeću. U slučaju drugačije primjene, molimo posavjetovati se s liječnikom. Izbjegavati dodir s očima.

Cijena: 82,93 kn

Proizvod nije dostupan.