EUCERIN HYALURON HIDRATANTNI SPREJ ZA LICE 150 ml

Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: C020392

Sprej za lice s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom koji pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju za glatku i blistavu kožu. Kombinacija visokokvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola, identičnog onome iz prirode, pomaže aktivirati vlastiti sustav hidratacije kože. Vlaga raspodijeljena u kanalima aktiviranim djelovanjem gluko-glicerola prenosi vodu između stanica kože, pruža hidrataciju kože i uspostavlja ravnotežu vlage iznutra. Jedinstvena formula u Eucerin Hyaluron osvježavajućem spreju za lice i tijelo poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju izuzetnu učinkovitost i podnošljivost čak i na osjetljivoj koži.

Sastav
+

Aqua Butylene Glycol Sodium Hyaluronate Glicerin Glyceryl Glucoside Pantenol Pantolactone Arginine HCL Sodium Citrate Citric Acid Trisodium EDTA Sodium Hydroxide 1-2-Hexanediol Phenoxyethanol

Način upotrebe
+

Držati sprej na 20 cm udaljenosti od kože i raspršiti ga po licu, vratu i dekolteu. Ostaviti da se upije 2-3 minute, a zatim lagano osušiti. Prilikom nanošenja zaštititi rukom oči.

Cijena: 70,49 kn

Proizvod nije dostupan.