STERIMAR SPREJ OBOGAĆEN MANGANOM 50 ml

Brend: STERIMAR Šifra proizvoda: C001113

Sterimar sprej s MANGANOM je proizvod namijenjen higijeni nosne sluznice djece i odraslih tijekom perioda pojačane izloženosti alergenima, poput peludi drveća i trava, životinjskih dlaka i prašine. Prikladan je za korištenje već u dojenačkoj dobi, od 6. mjeseca života.

Sastav
+

Izotonična otopina Sterimar obogaćen MANGANOM proizvedena je od 100% prirodne morske vode, razrijeđene do fiziološke koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Bogata je prirodnim morskim mineralima i elementima u tragovima. Zahvaljujući dodatku manganovih soli, ova otopina poboljšava otpornost nosne sluznice na djelovanje alergena i pomaže mehaničkom uklanjanju čestica peludi, prašine, grinja (koje uzrokuju alergije). Bez konzervansa.

Način upotrebe
+

Preporučuje se koristiti Sterimar MANGAN svakodnevno, najmanje 10 do 15 dana, barem 2 do 4 puta dnevno. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Nakon što prestane razdoblje izloženosti alergenima, preporučuje se nastaviti svakodnevno čišćenje nosa izotoničnom otopinom Sterimar ZA HIGIJENU NOSA. Sterimar s manganom se može koristiti i kao popratna terapija, kako bi se pospješilo djelovanje specifičnoga lijeka koji se primjenjuje lokalno na nosnoj sluznici.

Cijena: 58,00 kn

Proizvod nije dostupan.