M.E.V. FELLER ARTROPAN TABLETE a’60

Brend: M.E.V. FELLER Šifra proizvoda: C021497

Artropan tablete su dodatak prehrani koje sadržavaju glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan, kondroitin-sulfat i kolagen te ekstrakt korijena đumbira. Glukozamin je strukturni dio hrskavice, sudjeluje u sintezi makromolekula koje čine zglobnu tekućinu, ligamente i mišiće. Kolagen je najvažniji strukturni protein u vezivnom tkivu. Daje gustoću i čvrstoću vlaknima, fleksibilnost ligamentima i tetivama te je nužan za zaštitu zglobova. Glavni sastojak hrskavice je kondroitin koji sudjeluje u izgradnji vezivnoga tkiva u cijelome organizmu. Kondroitin štiti hrskavicu od istrošenosti i potiče njezin nastanak, a ujedno sudjeluje u dovođenju tekućine u hrskavicu.

Pogodno za sportaše i starije osobe. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama alergičnim na rakove i proizvode od rakova te morske školjke.

Sastav
+

glukozamin sulfat-dikalijev klorid (iz rakova); tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; metilsulfonilmetan (MSM); kondroitin sulfat; kolagen; kompleks bioflavonoida citrusa; tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina; tvar za poliranje: hidroksipropilmetil celuloza; ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale); tvari za poliranje: glicerol, karnauba vosak

Način upotrebe
+

Uzimati 2 tablete na dan, uz obrok.

Za odrasle osobe.

Cijena: 149,90 kn