ACUVUE OTOPINA ZA LEĆE 100 ml

Brend: ACUVUE Šifra proizvoda: C020505

Acuvue Revitalens je višenamjenska otopina za dezinfekciju leća. Koristi se za čišćenje, ispiranje, dezinfekciju, čuvanje leća, uklanjanje naslaga s površine leća (uključujući lipide i bjelančevine) te ovlaživanje svih vrsta mekih kontaktnih leća.

Sastav
+

aleksidin 0,00016%, polikvaternium-1 0,0003%, boratna kiselina, natrijev borat dekahidrat, TETRONIC 904, dinatrijev edetat (EDTA), trinatrijev citrat dihidrat, natrijev klorid i pročišćena voda

Način upotrebe
+

Prije rukovanja mekim kontaktnim lećama, potrebno je dobro oprati i osušiti ruke.

Čišćenje

Staviti par kapi ACUVUE RevitaLens višenamjenske otopine za dezinfekciju na površinu svake leće. Trljati nježno svaku stranu od sredine prema rubovima 2 do 4 sekunde. Nikad ne trljati kružnim pokretima jer to može potrgati leću i ostaviti nečistom površinu vanjskog ruba.

Ispiranje

Isprati svaku stranu leće u trajanju od bar 5 sekundi s ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Staviti leće u ispravne posudice ACUVUE spremnika za leće (plava za lijevu – bijela za desnu).
Obje posudice ispuniti svježom ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Staviti poklopce na spremnik i pustiti neka se leće namaču barem šest sati za dezinfekciju i skidanje bjelančevina i lipida.

Isprati spremnik za leće ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju i ostaviti da se suši na zraku.

Cijena: 7,24