GENGIGEL ORALNI GEL 20 ml

Brend: GENGIGEL Šifra proizvoda: C013501

Gengigel je medicinski proizvod koji optimalno prianja i štiti sluznicu desni. Klinički dokazano tretira rane u ustima, povlačenje desni, bolove i krvarenje desni te lezije. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja pomaže uspostaviti normalnu ravnotežu parodontalnog tkiva i tekućina, pospješuje zacjeljivanje desni i zubnoga tkiva. Izuzetno siguran, bez kontraindikacija ili nuspojava. Mogu ga koristiti djeca, starije osobe i trudnice. Sadrži ksilitol, prirodni zaslađivač koji ne uzrokuje karijes zuba i nema veliki utjecaj na razinu šećera u krvi, tako da proizvod mogu koristiti i dijabetičari. Nije štetan ako se proguta.

Sastav
+

Sodium Hyaluronate, Aqua, Xylitol, Cellulose Gum, Alcohol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Polyvinyl Alcohol, Carbomer (Polycarbophil), Dichlorobenzyl Alcohol, Aroma, Sodium Hydroxide, Acid Blue 9.

Način upotrebe
+

Čistim rukama nanijeti tanak sloj gela na zubno meso i masirati kako bi pravilno rasporedili gel na površinu sluznice. Nakon ispravne oralne higijene, nanijeti Gengigel 3-5 puta na dan. Nastaviti koristiti proizvod 3-4 tjedna dok se svi simptomi ne povuku. Preporučuje se da 30 minuta nakon nanošenja proizvoda ne jedete i ne pijete.

Cijena: 107,38 kn

Proizvod nije dostupan.