COLOSAL TABLETE a’30

Brend: COLOSAL Šifra proizvoda: C022142

Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura. Namijenjen je za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva. Colosal želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem u cijelosti dospijevaju u debelo crijevo, gdje se otpuštaju glavni sastojci. Sastojci tableta važni su za održavanje zdravlja kolonocita (stanica debelog crijeva), te normalizaciju pražnjenja crijeva s posljedičnim smanjenjem boli u području debelog crijeva.

Sastav
+

Tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; kalcijev butirat; tvar za povećanje volumena: hidroksipropilmetilceluloza; fruktooligosaharidi (FOS); tvar za poliranje: acetilirani škrob; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat; tvar za poliranje: talk; Bifidobacterium bifidum DSM 25565; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojilo: patent plavo V; tvar za poliranje: glicerol; Bifidobacterium lactis DSM 25566; tvar za povećanje volumena: polivinilpirolidon.

Način upotrebe
+

Preporučuje se koristiti 1 do 2 tablete dnevno, ujutro prije doručka ili alternativno 1 ujutro i 1 navečer prije spavanja. Tablete se ne smiju žvakati niti lomiti.

Cijena: 21,99