ISLA MEDIC ACUTE CITRUS I MED PASTILE a’20

Brend: ISLA Šifra proizvoda: C020727

Hidrogelni kompleks s hijaluronskom kiselinom i islandskim lišajem za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su bolno gutanje i promuklost, za suhu sluznicu i nadražene glasnice šupljine, grla i ždrijela. Stimulirano je izlučivanje sline, nadražena sluznica se sama obnavlja i ublažavaju se tipične tegobe povezane s prehladom i grloboljom, kao što su grebanje u grlu i promuklost te suha sluznica, grlobolja i otežano gutanje.

Sastav
+

vodeni ekstrakt islandskog lišaja (0,4 – 0,8 : 1), karbomer, ksantansku gumu, natrijev hijaluronidat, arapska guma, sorbitol, maltitol, bezvodna citratna kiselina, kalijev acesulfam, ulje limuna, ulje naranče, aroma, obojeni biljni ekstrakt (jabuka/šafranika/citrus), trigliceridi,srednje duljine lanca, pročišćena voda. 1 pastila sadrži 0,11 g sorbitola i 0,92 g maltitola (zamjenska sladila), BU = 0,09.

Način upotrebe
+

Odrasli i djeca starija od 6 godina 1 pastilu otopiti polagano u ustima 6 puta dnevno, po potrebi. Isla medic acute citrus-med može se koristiti tijekom dužeg razdoblja ili u intervalu terapije. Ako se tegobe pogoršaju (npr. povišena temperatura, bol u zglobovima) ili ne poboljšaju tijekom 3 dana, potražite savjet liječnika ili ljekarnika.

Cijena: 46,91 kn

Proizvod nije dostupan.