STERIMAR HYPERTONIC SPREJ ZA ZAČEPLJEN NOS 50 ml

Brend: STERIMAR Šifra proizvoda: C002998

Sterimar Hypertonic hipertonična otopina prirodne morske vode preporučuje se za higijenu nosne šupljine odraslih osoba i djece starije od 3 godine. Njegova primjena se preporučuje za njegu otečene nosne sluznice i začepljenog nosa (obična prehlada, rinofaringitis, alergijski rinitis, rinitis, sinusitis, itd.), zaštitu od širenja zaraze iz nosa u okolna područja te za bolji učinak terapije lijekovima.

Sastav
+

Sterimar Hypertonic je hipertonična otopina prirodne morske vode, dodatno obogaćena solima bakra i mangana. Hipertonična otopina morske vode ima veću koncentraciju soli NaCl od one u tjelesnim stanicama, ali još uvijek manje od nerazrijeđene morske vode. Zbog toga ima prirodno dekongestivno djelovanje. Otopina ne sadrži konzervanse.

Način upotrebe
+

Sterimar Hypertonic ZA ZAČEPLJEN NOS preporučuje se za kraće periode, ali bez vremenskog ograničenja, sve dok traju simptomi začepljenog nosa. Koristi se 2 – 6 puta na dan, ovisno o stupnju začepljenosti nosa. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Po smanjenju otekline nosne sluznice, preporučuje se upotreba izotonične otopine morske vode Sterimar, svakodnevno i bez vremenskog ograničenja.

Cijena: 59,50 kn

Proizvod nije dostupan.