STERIMAR STOP & PROTECT SPREJ ZA PREHLADU 20 ml

Brend: STERIMAR Šifra proizvoda: C016272

Sterimar Stop & Protect PREHLADA sprej je hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena bakrom i uljem eukaliptusa. Sprej predstavlja oblik prirodne terapije u slučaju prvih znakova prehlade, začepljenog nosa i rinosinusitisa. Prirodna morska voda, hipertonične koncentracije (2,3% NaCl) obogaćena je pažljivo biranim sastojcima (bakar, ulje eukaliptusa, hijaluronska kiselina). Time je stvoren proizvod koji olakšava eliminaciju nosnog sekreta, štiti od virusa i bakterija te dugotrajno poboljšava zaštitnu funkciju nosne sluznice. Primjenjuje se kod djece od navršene 3. godine, trudnica i dojilja te kod odraslih. Ne preporučuje se u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

Sastav
+

Proizvod sadrži prirodnu morsku vodu, bakrove soli, hijaluronsku kiselinu i eukaliptusovo ulje. Prirodna morska voda ima blagotvoran učinak na sluznicu nosa, održava njezinu prirodnu vlažnost, poboljšava uklanjanje nečistoća i povećava obrambenu sposobnost sluznice nosa. Hipertonična otopina morske vode odčepljuje nos i čini ga prohodnim. Patentirani kompleks s hijaluronskom kiselinom privlači, povezuje i brzo uklanja štetne čestice sa sluznice nosa te pruža dugotrajnu hidrataciju. Hijaluron ublažava mogući nadražaj nosne sluznice zbog slanosti otopine, koja je nešto veća od količine soli u tjelesnim stanicama. Bakar štiti od virusa i bakterija. Eterično ulje eukaliptusa pročišćava, osvježava i vraća osjećaj ugode pri disanju na nos. Bez konzervansa.

Način upotrebe
+

Nazalnom pumpicom raspršiti otopinu s 2 potiska u svaku nosnicu do 6 puta na dan, tijekom najmanje 6 dana. Za optimalan učinak preporuča se prvo isprati nos s otopinom Sterimar s bakrom ili za higijenu nosa, a zatim koristiti ovaj sprej na prethodno očišćenoj nosnoj sluznici.

Cijena: 9,00 

Proizvod nije dostupan.