BECUTAN KIDS VITS MULTIIMUNO VREĆICE a’14

Brend: BECUTAN KIDS VITS Šifra proizvoda: C021779

Becutan KIDS VITS Multiimmuno je dodatak prehrani s vitaminima i kulturom mikroorganizma L. rhamnosus GG, sa sladilom, ugodnog okusa naranče.
Proizvod se nalazi u vrećici s dvjema odvojenim pregradama, od kojih svaka sadrži poseban prah za otapanje. U jednoj se pregradi nalazi prah koji sadrži vitamine i minerale, dok je u drugoj prah koji sadrži kulturu mikroorganizma (Lactobacillus rhamnosus GG). Oba praha otapaju se zajedno i istodobno.

Sastav
+

Sastojci (Prah A): fruktoza, malktodekstrin, regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma naranča; L-askorbinska kiselina, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid; sladilo: sukraloza; dl-alfa-tokoferil acetat, nikotinamid, zgušnjivač: guar guma, kalcijev D-pantotenat, cinkov citrat, tiamin hidroklorid, riboflavin, piridoksin hidroklorid, beta-karoten, kalcijeve soli ortofosforne kiseline, retinil acetat, pteroilmonoglutaminova kiselina, kalijev jodid, D-biotin, kolekalciferol, cijanokobalamin.
Sastojci (Prah B): L.rhamnosus GG, maltodekstrin.

Način upotrebe
+

Djeca od 3 do 4 godine uzeti 1 vrećicu dnevno.
Djeca starija od 4 godine uzeti 1-2 vrećice dnevno.
Sadržaj vrećice otopiti u vodi ili drugoj tekućini sobne temperature (mlijeko, jogurt, sok).

Becutan KIDS VITS Multiimmuno prah za otapanje pakiran je u vrećici s dvjema odvojenim pregradama, pri čemu svaka od njih sadrži poseban prah za otapanje. Oba praha otapaju se zajedno i istodobno.

Cijena: 104,79 kn