TOMMEE TIPPEE ANTI-COLIC SET BOČICA ZA HRANJENJE

Brend: TOMMEE TIPPEE Šifra proizvoda: C021251

ANTI-COLIC bočice za hranjenje dojenčadi imaju jedinstveni sustav s cjevčicom i ventilom, kojima se osigurava protok zraka i onemogućava stvaranje mjehurića zraka unutar bočice i njezinog sadržaja. Za vrijeme hranjenja nije potrebna stanka za otpuštanje dude i ispuštanje nastalog vakuuma unutar dude, što hranjenje dojenčeta čini prirodnim i opuštenim. Osim za protok zraka i smanjivanje mjehurića, cjevčica je termosjetljiva i može poslužiti za kontrolu temperature mlijeka (ako je mlijeko prevruće, promijenit će boju u ružičastu). Bočica oponaša prirodan oblik majčinih grudi, a silikonska duda na bočici ima oblik i veličinu poput dojke. U dodiru s toplim mlijekom, duda postaje topla i meka. Kod ove bočice su pokreti ustima i jezikom potpuno jednaki prirodnim pokretima dojenčeta kod dojenja. Ergonomski oblik bočice omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju za dojenje. Korištenjem ove bočice moguće je uspješno kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu, uz minimalnu opasnost od gutanja velike količine zraka i nastanka kolika.

Sastav
+

Poznat proizvođaču.

Set sadrži:

  • 2 Anti-Colic bočice 150 ml sa silikonskom dudom malog otvora (protok mlijeka prikladan za novorođenčad i dojenčad do 3 mjeseca starosti)
  • 2 Anti-Colic bočice 260 ml sa silikonskom dudom malog otvora
  • 2 zamjenske Anti-Colic silikonske dude (sisača) s otvorom srednje veličine za jači protok mlijeka (od 3. mjeseca starosti)
  • Silikonska, ortodontski oblikovana duda varalica, 0-6 mjeseci
  • Četka za čišćenje bočica, četkica za čišćenje i održavanje sisača
Način upotrebe
+

Prije upotrebe pažljivo pročitati priloženu uputu i pohraniti ju za buduće korištenje.

Cijena: 44,46