TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE SET ZA DOJENJE

Brend: TOMMEE TIPPEE Šifra proizvoda: C021238

Korištenje izdajalice osigurava majkama i dojiljama bolju laktaciju, protok i kakvoću majčinog mlijeka, potpuno pražnjenje dojki nakon dojenja i zaštitu od upale mliječnih kanala te najzdraviji obrok za dojenče i u slučaju odsutnosti majke. Closer to Nature izdajalica za majčino mlijeko je jedinstvena jer ima mekanu i fleksibilnu košaricu koja se prilagođava obliku dojke. Dio košarice za dojku ima nabore koji su predviđeni za masažu tijekom izdajanja, čime se potiče laktacija i bolji protok mlijeka. Koristi se laganim pritiskom na potisnu ručku, pri čemu dojilja sama određuje ritam izdajanja. Sastoji se od 3 dijela, što ju čini jednostavnom za sastavljanje, rastavljanje, čišćenje i održavanje.

Sastav
+

Poznat proizvođaču.

Set sadrži:

  • Izdajalica (na njezinu tijelu se nalazi ručka i košarica za dojku)
  • Nastavak za posebno dizajniranu Closer to Nature bočicu
  • Plastični spremnik koji može služiti kao posuda za steriliziranje u mikrovalnoj pećnici
  • 3 bočice 150 ml Closer to Nature sa silikonskom dudom malog otvora (protok mlijeka prikladan za novorođenčad i dojenčad do 3 mjeseca starosti)
  • 4 poklopca za zatvaranje Closer to Nature bočica
  • 5 posudica za čuvanje mlijeka od 50 ml s poklopcem
  • 56 komada anatomskih i nepropusnih jastučića za dojilje – pojedinačno pakiranih
  • 2 ortodontske dude varalice 0-6 mjeseci

Precizne upute za sastavljanje, korištenje, čišćenje i održavanje izdajalice i bočica nalazi se u kutiji.

Način upotrebe
+

Nakon svake upotrebe izdajalicu je potrebno rastaviti i dobro očistiti. Prije korištenja izdajalice preporučljivo je sterilizirati sve njezine dijelove. Kao posuda za steriliziranje može poslužiti plastični spremnik u kojem se izdajalica nalazi. Bočicu i dudu nakon korištenja svakako treba oprati i sterilizirati. Silikonsku dudu poželjno je zamijeniti novom svakih 2-3 mjeseca. Prije svake upotrebe treba provjeriti da li postoje oštećenja na dudi. Nikada ne ostavljati dudu izloženu izvoru topline ili sunca. Duda za hranjenje na bočicu nije igračka niti duda-varalica, stoga ju ne treba koristiti na takav način.

Napomena: Bebe i malu djecu nikada ne ostavljajte bez nadzora odrasle osobe prilikom hranjenja i korištenja bočice.

Cijena: 450,00 kn

Proizvod nije dostupan.