STERIMAR BABY SPREJ ZA HIGIJENU NOSA 100 ml

Brend: STERIMAR Šifra proizvoda: C014995

Izotonična otopina prirodne morske vode Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje nosa i zaštitu od upale dišnih putova. Posebno dizajnirani aplikator sa zaštitnim graničnikom, prilagođen niži tlak raspršivanja i nježne mikročestice omogućuju sigurnu upotrebu proizvoda već od novorođenačke dobi.

Sastav
+

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina ne sadrži konzervanse i može se koristiti od rođenja.

Način upotrebe
+

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA se preporučuje koristiti 2 – 6 puta na dan, a po potrebi i češće. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Korištenje nema vremenskog ograničenja. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.

Cijena: 12,00