STERIMAR BABY HYPERTONIC SPREJ ZA ZAČEPLJEN NOS 50 ml

Brend: STERIMAR TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra proizvoda: C010386

Sterimar Baby Hypertonic je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece. Ova hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena je solima mangana i bakra, a preporučuje se za nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice (kod obične prehlade, rinofaringitisa, alergijskog rinitisa i sinusitisa), zaštitu od širenja bakterija i infekcije iz nosne šupljine u okolne regije. Pogodna je i za čišćenje nosne šupljine u svrhu poboljšanja terapije lijekovima. Sadržaj soli hipertonične otopine morske vode (oko 1,7%) i tlak raspršivanja otopine prilagođeni su nježnoj i osjetljivoj nosnoj sluznici dojenčadi i male djece.

Prikladan za dojenčad od 3. mjeseca života.

Sastav
+

Hipertonična otopina morske vode Sterimar™ Baby HYPERTONIC je 100% prirodnog podrijetla. Obogaćena je solima bakra i mangana, bogata prirodnim mineralima i elementima u tragovima, a ne sadrži konzervanse.

Način upotrebe
+

Sterimar Baby Hypertonic preporučuje se koristiti tijekom kraćih vremenskih perioda, sve dok traju simptomi neprohodnog i začepljenog nosa (npr. u sezoni alergija, različitih viroza ili bakterijskih infekcija). Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Koristiti 2 – 6 puta na dan. Kada se oteklina nosne sluznice smanji, preporučuje se svakodnevnu higijenu nosne šupljine nastaviti izotoničnom otopinom morske vode STERIMAR Baby ZA HIGIJENU NOSA. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.

Cijena: 10,50  (79,11 kn)