MULTI-GYN ACTIGEL 50 ml

Brend: MULTI-GYN Šifra proizvoda: C004049

Multi-Gyn ActiGel temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice.  Multi-Gyn ActiGel također podržava prirodni proces zacijeljivanja. Ujedno izravno uspostavlja optimalnu pH vrijednost rodnice, to jest blago kiselo okruženje, koje potiče razvoj dobrih bakterija (laktobacili) i optimizira mikrofloru rodnice. Nježan i učinkovit tretman bez poznatih štetnih događaja.

Sastav
+

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, ksantan guma, glicerol, kaprililglikol. * 2QR kompleks: patentom zaštićeni bioaktivni polisaharadi

Način upotrebe
+

Za liječenje bakterijske vaginoze (BV) primijenite u rodnicu dovoljnu količinu Multi-Gyn ActiGela najmanje dva puta dnevno tijekom razdoblja od najmanje 5 dana. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje.
Za tegobe rodnice, kao što su svrbež i nadraženost, primijenite Multi-Gyn ActiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšati tegobe.Multi-Gyn Actigel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno pojave, obratite se liječniku. Primjena Vanjska primjena – U slučaju tegoba na vanjskom intimnom području (stidnici), možete nanijeti Multi-Gyn ActiGel prstom (uvijek prije toga operite ruke). Unutarnja primjena – Moguća je direktno u rodnicu uz pomoć posebnog aplikatora koji se može pričvrstiti na tubu i sastavni je dio pakiranja. Nakon primjene oprerite aplikator toplom vodom i stavite zatvarač. Umjesto aplikatorom, gel možete unijeti i prstom – operite ruke i na vrh kažiprsta nanesite količinu veliku barem kao jagodica prsta te je unesite u rodnicu.

Cijena: 112,53 kn

Proizvod nije dostupan.