MULTI-GYN KOMBIPACK (IRIGATOR + ŠUMEĆE TABLETE)

Brend: MULTI-GYN Šifra proizvoda: C017048

Irigator: Posebna membrana smanjuje prekomjerni pritisak tekućine za ispiranje i stvara idealan učinak ispiranja. Onemogućen je povratak tekućine za ispiranje natrag u irigator. Ispire dobro, učinkovito i ugodno. Može se koristiti u bilo kojem položaju.

Multi-Gyn šumeće tablete primjenjuju se za opću vaginalnu higijenu. Pomažu u sprječavanju vaginalnih infekcija i s tim u vezi povezanih nelagodnosti, kao što su svrbež, peckanje, nadraženost i/ili neugodan miris. Služe kao prevencija vaginalnih infekcija i kao potpora liječenju gljivičnih i bakterijskih bolesti. Kao potpora rastu laktobacila koji optimiziraju prirodne uvjete za održavanje normalne vaginalne flore.

Sastav
+

Šumeće: Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina.

Način upotrebe
+

Napunite Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela bočice. Prelomite jednu Multi-Gyn tabletu i dodajte je u vodu. Pričvrstite aplikator na bočicu i pričekajte dok se Multi-Gyn tableta potpuno otopi i prestane pjeniti.  Nježno stavite aplikator u rodnicu.  Nježno stisnite bočicu i očistite rodnicu otopinom za ispiranje. Normalno je da otopina (do pola bočice) ostane u bočici. Odvojite bočicu i aplikator i temeljito ih isperite toplom vodom. Ostavite da se osuše na zraku (po mogućnosti na suhom mjestu).

Cijena: 21,63