MULTI-GYN ŠUMEĆE TABLETE a’10

Brend: MULTI-GYN TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra proizvoda: C004052

Multi-Gyn šumeće tablete primjenjuju se za opću vaginalnu higijenu. Pomažu u sprječavanju vaginalnih infekcija i s tim u vezi povezanih nelagodnosti, kao što su svrbež, peckanje, nadraženost i/ili neugodan miris. Služe kao prevencija vaginalnih infekcija i kao potpora liječenju gljivičnih i bakterijskih bolesti. Kao potpora rastu laktobacila koji optimiziraju prirodne uvjete za održavanje normalne vaginalne flore.

Sastav
+

Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina.

Način upotrebe
+

Prelomite Multi-Gyn šumeću tabletu i stavite je u posudu za ispiranje. Zavrtanjem priloženog nastavka zatvorite posudu za ispiranje i pričekajte dok iz tablete ne prestanu izlaziti mjehurići, tj. dok se u potpunosti ne otopi. Pažljivo stavite aplikator u vaginalni otvor u za vas najprikladnijem položaju. Provjerite može li otopina za ispiranje slobodno istjecati iz otvora vagine.
Jednim pritiskom na posudu za ispiranje izaći će dovoljno pripremljene otopine, koja će u potpunosti ispuniti vaginalni otvor. Posudu za ispiranje nije obvezno svaki puta u cijelosti isprazniti.
Aplikator i posudu za ispiranje nakon uporabe operite u vrućoj vodi.

Cijena: 11,20  (84,39 kn)