Ljekarne Tripolski

O nama

Zdravstvena ustanova ,,Ljekarne Tripolski˝ osnovana je 1994. godine u čijem se sastavu nalazi četrnaest ljekarničkih jedinica.

Već 30 godina stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima omogućili najbolju ljekarničku skrb i najstručniju savjetodavnu uslugu.

Vizija našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, individualnog i stručnog pristupa te povjerenje, sigurnost, pouzdanost i potpuna diskrecija.

Naši djelatnici stalnim ulaganjem u nova znanja i edukacije nude najvišu kvalitetu usluge i potpunu posvećenost. Trudimo se obogatiti s dodatnim ponudama prema pacijentima kao što su mjerenje šećera u krvi, mjerenje krvnog tlaka, mjerenje vitamina i minerala, nutricionističko savjetovanje i još puno toga.

Prateći tehnološki napredak i uz sve zakonske propise pokrenuli smo internet ljekarnu čime želimo našim pacijentima učiniti ljekarničku skrb još dostupnijom.

U našoj ponudi možete pronaći razne vitaminsko-mineralne pripravke, proizvode za njegu kože i kose, proizvode za higijenu, dječji program i još mnogo toga.

Kako su Ljekarne Tripolski kroz dugogodišnji rad izgradile čvrste veze sa svojim pacijentima, odlučili smo vam zahvaliti i uzvratiti povjerenje tako što smo svojim korisnicima ponudili karticu vjernosti

Program kartice vjernosti omogućuje vam povoljniju kupnju te dodatnu korist i zadovoljstvo.

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju postizati najbolje rezultate na obostrano zadovoljstvo naših djelatnika i pacijenta.