Novosti > Naš detox priručnik

Naš detox priručnik

Naš novi priručnik sadrži plan prehrane za tri tjedna s ciljem čišćenja organizma od štetnih tvari i poticanjem naše vlastite sposobnosti samoliječenja i obnove organizma.

Naše tijelo svakodnevno pokušava eliminirati štetne tvari kako bi se održalo zdravim. Detoksikacija je proces kojim se takve štetne tvari transformiraju u manje štetne i izlučuju iz organizma.

Moć detoksikacija

Sposobnost pojedinca za detoksikaciju ovisi o okolišnim čimbenicima, prehrambenim navikama, načinu života, zdravstvenom stanju i genetskoj predodređenosti. Većina popularnih programa za čišćenje temelji se na izgladnjivanju organizma, što zapravo blokira njegovu detoksikacijsku moć, stoga ih treba izbjegavati. Naše tijelo samo po sebi ima veliku moć detoksikacije, koja se može pojačati uvođenjem nekih zdravih životnih navika. U našem priručniku imate sve potrebne smjernice za detoksikaciju organizma, a naši jelovnici mogu vam služiti kao osnova i za cjeloživotnu prehranu.

Bez gladovanja

Ideja jelovnika je postizanje željene tjelesne mase bez gladovanja, a mogući su i mnogi drugi povoljni učinci na zdravlje, kao što je smanjenje nadutosti te poboljšanje razine kolesterola i triglicerida u krvi. Vaše cijelo tijelo će vam biti zahvalno jer ćete imati više energije, bolje ćete spavati i ujutro se lakše ustajati, koža će vam biti glađa i čišća, potaknut ćete cirkulaciju u tijelu, ojačati svoj imunitet i time smanjiti mogućnost virusnih i bakterijskih infekcija, obnovit ćete crijevnu mikrofloru i potaknuti rad probavnog trakta, a moguće je i poboljšanje koncentracije.

S obzirom na to da plan prehrane sadrži namirnice i količine prilagođene općenitoj populaciji, preporučujemo vam da nam se obratite i za nutricionističko savjetovanje kako bismo individualizirali plan prehrane samo za vas.


S vama u službi zdravlja,
Vaša Ljekarna Tripolski – prijatelj vaše obitelji!

21 DETOX VODIČ – ŽIVIMO ZDRAVO – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)

SOLGAR OMEGA -3 DOUBLE STRENGHT KAPSULE a’30 – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)

M.E.V. FELLER PROBIFAST PRAŠAK 10 g a’10 1+1 – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)

M.E.V. FELLER SUPER EPA RIBLJE ULJE 1000 mg MEKE KAPSULE a’60 – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)

ESI DIURERBE FORTE TABLETE a’40 – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)

SOLGAR SIKAVICA KAPSULE a’60 – Ljekarne Tripolski (ljekarne-tripolski.hr)